Сунчани брег у Бањи Врдник

Синдикат ЕПС-ОДС омогућио је својим члановима одмор у вили Сунчани брег у Врднику. Плаћање се врши путем администртивне забране на четири месечне рате. Више информација можете видети на интернет презентацији http://suncanibreg.info/.

Hedonic travel - летовање на рате

Синдикат ЕПС ОДС склопио је уговор о сарадњи са туристичком агенцијом Hedonic travel који омогућава својим члановима куповину туристичких аранжмана на више месечних рата путем административне забране.

Понуда аранжмана за Грчку 2017.

Детаљније информације можете видети на интернет презентацији агенције: http://www.hedonictravel.com/

Monix туристичка агенција

Синдикат ЕПС ОДС је склопио Уговор са туристичком агенцијом "Monix" који омогућава својим члановима куповину туристицких аранжмана на рате без камате до краја 2017. године као и попуст од 10% на званични ценовник Лето-Грчка-2017. за уплате у целости. Целокупну понуду агенције можете видети на http://monix.rs/

Понуда Златибор 2017.

ДЕСТ травел

Синдикат ЕПС - ОДС је склопио Уговор о пословној сарадњи са туристичком агенцијом "ДЕСТ" за своје чланове. Плаћање аранжмана омогућено је до краја године путем административне забране. Више информација можете видети на интернет презентацији www.dest.rs.

У понуди туристичке агенције Дест обезбеђене су и смене на десет данаПонуда Будва

Туристичка агенција ДЕСТ за чланове Синдиката ЕПС - ОДС нуди ексклузивно попуст од 5% на летње аранжмане у Црној Гори и Грчкој.

Fudeks holiday

Синдикат ЕПС ОДС склопио је уговор о сарадњи са туристичком агенцијом Fudeks holiday који омогућава својим члановима куповину туристичких аранжмана на више месечних рата путем административне забране. Понуда аранжмана може се видети на интернет презентацији туристичке агенције на адреси: www.fudeksholiday.rs/

Понуда

Victory travel

Синдикат ЕПС ОДС склопио је уговор о сарадњи са туристичком агенцијом Victory travel који омогућава својим члановима куповину туристичких аранжмана на више месечних рата путем административне забране. Понуда аранжмана може се видети на интернет презентацији туристичке агенције на адреси: http://www.victorytravel.rs/.

Grand Tours агенција

Синдикат ЕПС ОДС склопио је уговор о сарадњи са туристичком агенцијом Grand Tours који омогућава својим члановима куповину туристичких аранжмана на више месечних рата путем административне забране. Понуда аранжмана може се видети на интернет презентацији http://www.grandtours.co.rs/.

Погледај каталог

ОДИСЕЈА ТРАВЕЛ

odiseja

С обзиром на чињеницу да Туристичка Агенција ОДИСЕЈА ТРАВЕЛ доо има у понуди туристичких услуга врло атрактивна и јединствена инострана путовања, те прелепе, мондене, и популарне европске дестинације за летовања/зимовања (све по посебно креираним и прихватљивим  ценама и условима), синдикат ЕПС ЕДБ је закључио Уговор о пословној сарадњи у вези пружања туристичких услуга - туристичких путовања с одложеним плаћањем на 6 месечних рата за излети/екскурзије односно на  12 месечних рата за летовања/зимовања, путем административне забране.

Административну забрану можете преузети ОВДЕ, а забрану је потребно оверити у Служби за финансијске послове.

Више информација о понуди туристичких услуга можете видети на интернет презентацији www.odisejatravel.com

Плакат

САБРА – туристичка агенција

Цене аранжмана и опис апартмана и хотела можете видети на сајту agencije.

Поступак

Потребно је да дођете у Масарикову улицу 1-3, на VI спрат, соба 603, локал 1633, на оверу докумената. Са овереним документима идете у SABRA travel agency, у Косовску улицу број 16.

Пролом и Луковска бања

Синдикат ЕПС ЕДБ склопио је Уговор о сарадњи са специјалном болницом за рехабилитацију “Пролом бања” о пружању услуга основног и комплетног БО дана у својим објектима: хотел „Радан“ Пролом Бања и хотелима „Копаоник“ и „Јелак“ у Луковској Бањи, за своје чланове и њихове породице.

Плаћање се врши путем административне забране до 15. децембра 2012. године.

За више информација можете се обратити Миодрагу Лилићу на број телефона 064 616 00 25.

Пролом бања - ценовник >>>
Луковска бања - ценовник >>>

ЕПСТУРС

Синдикат ЕПС ЕДБ закључио је уговор са ЕПСТУРС-ом о пружању услуга својим члановима издавањем у закуп капацитета за летовања у Будви и Бечићима.

www.epsturs.com

Пријављивање је код Миодрага Лилића путем телефона 064/616-00-25, док се плаћање врши путем административне забране до краја године.

ЕУРОТУРС - Туристичка агенција

Плаћање аранжмана врши се путем административне забране на више месечних рата. Код последње рате, врши се корекција цене у односу на евентуалну промену курса еура.

Више информација на интернет адреси www.euroturs.rs.

srp